martes, abril 6

az új szabály

tűzre az éretlen avokádóval (hiába zöld, ha még ZÖLD - ez olyan mint a kékszilva, ami azért piros, mert még zöld :D ), mert csak POCAKGÖRCSÖT okoz.. :( :( :(

egyszóval csak óvatosan itt a nagy magyar pusztában az ideérkező avokádókkal... ez az egyik legjobb Dél-Amerikában: tele van avokádóval :) :) bár most azt hiszem egy ideig bojkottálom.

Utazások kilátásban: Azerbaijan - 1 nap (? - még nem biztos, 1 nap oda, 1 nap konf, 1 nap vissza)
Moldova - ülésezés
Londony - angol választások megtekintése, majd egy kis kiruccanás 3 napra Invernessbe nagynénémhez.
.
.
.
.
.
.
aztán egy kisebb szünet, és még az is lehet, hogy július második felében eltölthetek(tünk egy kollégámmal) vagy 1 jó munkás hetet némi szabadidővel Limában!! :) no kérem ez már igazán felvillanyozó... mert ott aztán PALTA is van dögivel!! (vagyis avokádó.. Chilében így híják, és van vagy 10-15 féle fajta ilyen zöld rücskös meg rücsöktelen, meg kicsi, fekete vagy nagyon méregzöld, szóval mindenféle.. az volt a legrosszabb, amelyik édes lett, mire túlérte magát).

szóval: kedves európai barátaim! Mi, avokádó-szerelmesek fogadjuk el, hogy Európa nem hazája, még csak nem is víkendháza az avokádónak. C'est la vie. Bizony. Azért néha lehet finomra bukkanni...

2 comentarios:

  1. Anna, milyen formában fogyasztod az avokádót? - kérdezi egy, az avokádóval még ismeretségben nem álló hölgyemény.
    Másik kérdése pedig: Szingapúrban nem lesz konferencijja? ;)
    puszi

    ResponderEliminar
  2. hallo :) kezdeti időkben az avokádót leginkább szeletelve, citomot csavarva rá, avagy krém formátumban fogyasztottam (avokádó krém: avokádó (még zöld, nem barna, de már nem túl kemény), pici fokhagyma, citormlé, olivaolaj, só.. :) nyam). Aztán Chilében rászoktam, hogy csak úgy ess-neki módon, kiskanállal kanalaztam a héjjából... hát :) ott kiloszámra kapni, tényleg, rákap az ember. Nálatok is van????
    Ha van, akkor mindenéppen intézek valami konferenicát Szingapúrba!!! Egyébként sajnos nincs :( egyelőre.

    ResponderEliminar